Error message

• Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /usr/share/drupal7/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).

סדנא באסטרופיסיקה לסטודנטים 2016

מועד: 25-27 באוקטובר 2016
מיקום: בית ספר שדה הר הנגב, מצפה רמון- קישור
ארגון: פרופ' חגי פרץ
אדמינסטרציה: אלינור דרקסלר

גלי כבידה, אנרגיה אפלה, חומר אפל, חורים שחורים וחיפוש אחר חיים ביקום אלו רק חלק מהבעיות המרתקות ביותר העומדות בפני הפיסיקה היום.
תוכניות הלימודים הנוכחיות לא מספקות חשיפה מספקת לתחומים אלה, הנמצאים בחזית המחקר כיום.
סדנת הקיץ באסטרופיסיקה מיועדת לתלמידי פיסיקה  בוגרי שנים ב', ג' ו-ד' ולתלמידי מוסמך.

הסדנא תכלול הרצאות של חברי סגל מכל הארץ, ביקור במצפה הכוכבים וייז במצפה רמון, תצפית כוכבים ומפגשים עם חוקרים וסטודנטים לתארים מתקדמים העוסקים בתחום.
** ייתכנו שינויים קלים בתוכנית. השינויים יעודכנו בדף זה.

ההרשמה לסדנת הקיץ הסתיימה ביום חמישי 26.05.2016.
לפרטים נוספים- elinorz@savion.huji.ac.il